telephely

BEMUTATKOZÁS

HARD-CONCRETE betonelemgyártó Kft. ipari, kereskedelmi, kommunális, vasútépítési, útépítési, hídépítési, mezőgazdasági és egyéb magas – és mélyépítési előregyártott vasbeton szerkezetek kivitelezésével foglalkozik. A szerkezetépítési munkáknál cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a gyártmánytervezéstől az elemek gyártásán és szállításán át a szerkezetek összeszereléséig.

Kapcsolat   

TELEPHELY

Telephelyünk Bólyban az M6-os és az M60-as autópálya csomópontjától megközelítőleg 3 km-re található. A termelési tevékenységet 7000 m2 területű üzemünkben végezzük. A gyártásra használt terület 3 db 18×120 m-es csarnokrészből áll, melyből az egyiken 2 db 102 m hosszú feszítőpad található, a feszített vasbeton szerkezetek és falpanelek gyártásához, illetve ugyanezen a területen egy 102 m hosszú feszített alulbordás födémpanel gyártópad helyezkedik el. A csarnok másik része lágyvasas termékek előállítására szolgál pillér és gerendagyártó padokkal, kehelynyak sablonokkal, illetve egyedi termékek gyártásához szükséges sablonokkal (dokkoló elem, lépcsőkar, lelátó elem). Ezen a részen van egy Colle típusú csőgyártó gép is, amellyel vibrokompressziós technológiával betoncsövek készülnek. A harmadik hajón folyik a hídgerendák gyártása, melyet 2 db 104 m hosszú feszítőpad szolgál ki.

A gyártásra használt csarnokrészen kívül az üzemben a betonellátást egy 1,5 m3-es betonkeverő telep biztosítja, külön rész van a betonacél megmunkálására és összeszerelése, illetve az elemek tárolására 2500 m2 daruzott terület és 10000 m2 daruzatlan terület szolgál.

Szolgáltatásaink   

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

MINŐSÉG

A tervezéstől a kivitelezésig valamennyi tevékenységünket ISO 9001:2016 minőségirányítási rendszer szerint végezzük. Társaságunk komplett csarnokszerkezetek, többszintes épületvázak, lelátó elemek, akna elemek, vasútépítési műtárgyak, szivárgó- és kitorkoló előfejek, lépcsők, támfalak, hőszigetelt és hőszigeteletlen falpanelek, kéregfödém panelek, TT feszített födémpanelek, kéregzsalus falelemek, hídgerendák, valamint egyedi vasbeton termékek gyártását végzi, valamennyi termékéhez KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. által tanúsított Üzemi Gyártásellenőrzési Rendszernek megfelelően.

Projektek   

iso 2009

BÓLYI TELEPHELY KÉPGALÉRIA

hard-concrete logo

“Kivételes jelentőséget tulajdonítunk a hatékony és magas színvonalú munkavégzésnek. A munkatársainkkal és képviselőinkkel szemben támasztott követelmények – az elhivatottság, proaktivitás és a szakmai képzettség folyamatos naprakészen tartása – teszik lehetővé, hogy olyan eredményeket érjünk el, melyek partnereink számára is mérhető haszonnal járnak. A kommunikáció, a folyamatos párbeszéd, az egységre törekvés és az innováció biztosítja számunkra a kivételes képességet a fejlődésre.”